Pokeren voor sportverenigingen

Pokeren voor sportverenigingen

regio • Van 22 tot en met 28 februari wordt er een Online Pokertoernooi voor De Sport gehouden, waarbij deelnemers een geldbedrag kunnen winnen voor zichzelf en voor hun favoriete sportvereniging. Deelname kan vanaf 18 jaar en ouder. In deze regio kan er gespeeld worden voor VV Vianen en TCL Leerdam. Bij meer dan 5.000 deelnemers is de hoofdprijs 5.000 euro. Hiervan gaat 80 procent naar de vereniging en 20 procent is voor de winnaar zelf.

"Het sluiten van de sportvelden en met name de kantines is voor sportverenigingen echt een vreselijke domper,” vertelt initiatiefnemer en directeur van het Open Nederlands Kampioenschap Poker, Mathijs Jonkers die zelf een amateur voetballer is. "Met het Online Pokertoernooi voor de Sport willen wij mensen in heel Nederland de kans geven om een financiële bijdrage voor hun favoriete sportvereniging te winnen.”

Deelname aan het initiatief is gratis. Op de inschrijfpagina van het Online Pokertoernooi voor de Sport is een filmpje te zien waarin het pokerspel in vijf minuten wordt uitgelegd. Het pokertoernooi voor de Sport wordt gespeeld op een speciale poker app. Inschrijven kan via: onkpoker.nl/sport.