• Manager Fleur Potters gaat Leerdamglasstad.nl verlaten.
• Manager Fleur Potters gaat Leerdamglasstad.nl verlaten.

Fleur verlaat Leerdamglasstad.nl

LEERDAM • Fleur Potters, manager, gaat Leerdamglasstad.nl verlaten en wordt opgevolgd door Mirja van Dijk.

Na ruim drie jaar is het voor Fleur tijd om een nieuwe stap te maken in haar carrière. Ze zal de organisatie half februari verlaten en elders aan de slag gaan als Senior Marketeer.

Fleur was sinds 2016 betrokken bij de oprichting van de organisatie vanuit de werkgroep Marketing Leerdam Glasstad en na de oprichting van Stichting Marketing Leerdam Glasstad in 2018 verantwoordelijk voor het strategische beleid en de uitvoering van de organisatie Leerdamglasstad.nl.

Fleur: “De afgelopen jaren heb ik met veel enthousiasme handen en voeten mogen geven aan citymarketingbureau Leerdamglasstad.nl. Ik ben ontzettend trots op het team en alles wat er met de beperkte middelen is gerealiseerd. We hebben Leerdam jaarlijks op beurzen in het binnen- en buitenland kunnen presenteren, er zijn mooie producten ontwikkeld voor wandelaars en fietsers en we waren veelvuldig te zien in de media en off- en online campagnes.”

“Daarnaast ben ik trots op het enthousiasme waarmee bezoekers aan ons TIP werden voorzien van informatie en uitjes. We hebben ons als Glasstad op de kaart kunnen zetten dankzij het vertrouwen van de gemeente en onze toeristische partners. Met een gerust hart draag ik het stokje over aan mijn collega Mirja.”


Opvolging

De functie van manager zal per direct worden ingevuld door Mirja van Dijk. Mirja is sinds eind 2018 werkzaam bij Leerdamglasstad.nl als Marketing & Communicatie medewerker.

Mirja was eerder werkzaam bij onder andere VisitBrabant en museum Escher in Het Paleis.

Mirja: “Ik heb ontzettend veel zin in om aan de slag te gaan als manager bij Leerdamglasstad.nl. De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan de promotie van Leerdam als dé Glasstad van Nederland. Daarmee is er een solide basis gelegd waarop ik samen met het team en onze toeristische partners verder kan bouwen. Mede namens het bestuur en het team wil ik Fleur bedanken voor haar enthousiasme en tomeloze inzet van de afgelopen jaren.”