• Saar aan Huis organiseert aanvullende mantelzorg.
• Saar aan Huis organiseert aanvullende mantelzorg.

'Saar aan Huis' ondersteunt ook in VHL

vijfheerenlanden • Onlangs is Pauline van der Linden is gestart met een nieuwe vestiging van 'Saar aan Huis' in Vijfheerenlanden en omgeving. Saar aan Huis organiseert aanvullende mantelzorg en hulp bij dementie.

Hierdoor kunnen ouderen langer en prettig thuis blijven wonen.

Saar aan Huis levert geen medische zorg maar juist praktische hulp op sociaal vlak.

Hierbij kan gedacht worden aan hulp bij het koken, meegaan naar een doktersbezoek, het doen van boodschappen, samen wandelen, licht huishoudelijk werk of het houden van gezelschap.


Overigens helpt Saar aan Huis niet alleen ouderen. Ook gezinnen waar bijvoorbeeld één van de partners door ziekte langdurig uitvalt, kunnen een beroep doen op een Saar.


Extra hulp

Franchisenemer Pauline van der Linden: "Ouderen willen graag de regie over hun eigen leven houden en blijven zo lang mogelijk thuis wonen. Hierbij kunnen ze op een gegeven moment wel wat extra hulp gebruiken. Vaak bieden kinderen of vrienden een helpende hand, maar dat lukt niet altijd omdat die werken of ver weg wonen." Dan biedt Saar aan Huis een oplossing.


"Al onze Saars zijn deskundig, zorgzaam en goed opgeleid. Ze zijn uitvoerig gescreend, woonachtig in de regio en worden één-op-één gekoppeld aan een cliënt waardoor deze altijd verzorgd wordt door dezelfde persoon."


Extra riem

Na bijna 14 jaar als zelfstandig ondernemer in de uitzendbranche te hebben gewerkt, heeft Pauline, zelf woonachtig in Vianen, er bewust voor gekozen om hulp te gaan bieden op het gebied van aanvullende mantelzorg.


"Uit ervaring weet ik dat je nooit solliciteert naar de functie van mantelzorger: Ineens ben je het en moet je roeien met de riemen die je hebt. Mijn doel is die extra riem te bieden door de inzet van een Saar (of Bram) en op deze manier een beetje geluk te brengen."


Saar aan Huis regio Lekstroom is de 47e vestiging van de landelijk opererende franchise-organisatie Saar aan Huis.


Neem voor meer informatie contact op met Pauline van der Linden via telefoonnummer 0347-238050 of kijk op de onderstaande website.


q www.saaraanhuis.nl