Aanmelden Bakhuis Wolters prijs

regio • De Bakhuis Wolters prijs wordt voor de eerste keer uitgereikt. Het is een prijs voor een vrouw uit de provincie Utrecht die zich zichtbaar, voor of achter de schermen heeft ingezet voor de maatschappij en voor de emancipatie van de vrouw in het bijzonder. En écht het verschil heeft gemaakt. Aanmelden kan tot 11 februari en de uitreiking is op 5 maart om 15:30 uur.

De Bakhuis Wolters prijs wordt voor de eerste keer uitgereikt aan een vrouw uit de provincie Utrecht die zich zichtbaar heeft ingezet voor de maatschappij en voor de emancipatie van de vrouw. Provinciale Staten vinden het belangrijk dat deze vrouwen, die ook een voorbeeld zijn voor anderen, erkenning krijgen en een bijbehorende onderscheiding verdienen.

Tot 11 februari is het mogelijk een vrouw voor te dragen voor deze prijs. Dat mag bij voorkeur in een e-mail, met een motivatie van maximaal drie alinea's en eventuele foto's. Uiteindelijk worden drie deelnemers genomineerd. Van de genomineerden wordt een video gemaakt. Mailen kan naar: statengriffie@provincie-utrecht.nl.