Klup zoekt nieuw gezicht Youtube

regio • De zoektocht naar een 50-plusser met het charisma van Gerard Joling, die zo goed kan luisteren als Hanneke Groenteman en net zo goed kan interviewen als Jeroen Pauw is gestart. Er wordt gezocht naar een 50-plusser die zich met de nodige coaching wil ontpoppen tot het nieuwe presentatie- en interview talent voor het grootste 50+ platform van Nederland.

Op televisie zijn de 50+' presentatoren bijna allemaal mensen die al heel lang in het vak zitten. En op Youtube zie je helemaal geen Nederlandse 50-plussers die het gezicht zijn van een Youtube-serie. Klup, het grootste 50+ platform van Nederland wil daar verandering in brengen.


Er zijn ongetwijfeld mensen die een carrière als presentator geambieerd hebben of vaak als ze tv-kijken denken: dat kan ik beter of lijkt mij ook hartstikke leuk! De kans om zich op latere leeftijd aan zo'n presentatie carrière te wagen bestaat nu niet en daar moet verandering in komen vindt Klup. Klup start binnenkort een nieuw Youtube-kanaal met Youtube-series die dicht op de belevingswereld van de doelgroep zitten. Daar heeft Klup nieuwe energieke gezichten voor nodig.

Er wordt gezocht naar een sociaal persoon (m/v) die niet bang is om op mensen af te stappen, humor heeft en nieuwsgierig is. Hij of zij gaat de straat op om leuke humoristische reportages te maken. Elke week zal er dan een video verschijnen met het nieuwe talent in de hoofdrol. Ervaring is niet nodig, want het nieuwe talent zal gecoacht worden door deskundigen.


Geïnteresseerden in de functie kunnen tot 1 maart solliciteren via https://klup.recruitee.com/o/senior-presentator-en-interviewer.