• De tijdelijke publieksbalies van West Betuwe zijn geopend.
• De tijdelijke publieksbalies van West Betuwe zijn geopend.

Tijdelijke publieksbalies geopend

west betuwe • De opening van de tijdelijke publieksbalies van de gemeente West Betuwe vond plaats op maandag 1 februari.

Wethouder Dienstverlening Ed Goossens ontving de eerste bezoeker in het pand aan de Van Dam van Isseltweg 4 in Geldermalsen. Hij overhandigde een nieuw rijbewijs aan meneer Van den Hoorn. De locatie werd daarmee officieel geopend voor bezoekers.


De publieksbalies zijn tijdelijk verhuisd naar de Van Dam van Isseltweg 4, dit is het oude gebouw van Univé. De verhuizing vindt nu plaats omdat half 2021 de aannemer begint met verbouwen van het gemeentehuis. Het pand moet dan leeg zijn. De klus duurt ongeveer één jaar.


De verbouwing is nodig want het pand aan de Kuipershof 2 is verouderd. Het voldoet niet meer aan de huidige standaard. Het gebouw wordt duurzaam gemaakt. Ook wordt invulling gegeven aan het zogenaamde ‘Samen West Betuws Werken’.


Alleen op afspraak

Door het coronavirus werkt de gemeente West Betuwe alleen op afspraak. Dit wordt gedaan om verspreiding van het virus te voorkomen. Een afspraak maken kan via www.westbetuwe.nl/afspraak-maken.


Telefonisch een afspraak maken kan ook, via 0345–728800.


Draag tijdens het bezoek aan het gemeentehuis een mondkapje. Geen haast met de aanvraag? Stel het bezoek aan het gemeentehuis dan uit.


q www.westbetuwe.nl