Afbeelding

Chiquita

is een heerlijk gewoon katje zonder rare fratsen of een lange gebruiksaanwijzing. Ze is dan ook op zoek naar heel gewone mensen die een gewone kat juist bijzonder vinden. Ze heeft een vlooienallergie. Als ze maar op tijd word behandeld tegen vlooien hoeft dit geen probleem te zijn.

Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden beantwoordt alleen telefonische reacties, dit omdat dan beter informatie uitgewisseld kan worden. Meer informatie: 0345-650016.


Betekenis aan gefietste kilometers

regio • Het is op dit moment nog onzeker of fietsevenementen door kunnen gaan in 2021, maar zelf fietsen kan natuurlijk wel. Tijdens de tweede editie van SoloRide geven deelnemers de kilometers die zij fietsen betekenis door niet alleen voor eigen gezondheid en plezier te fietsen, maar ook voor het goede doel van hun keuze.

Aan het begin van het nieuwe jaar stellen mensen zichzelf vaak een persoonlijk fietsdoel. Een doel waar ze naartoe kunnen trainen gedurende het jaar. Vaak gaat dit samen met een deelname aan een evenement of een geplande beklimming in de Alpen. Helaas zijn deze doelen voorlopig nog lastig te realiseren.

Met SoloRide krijgen fietsers dé motivatie om hun fietsdoel in 2021 te bereiken. Ze fietsen namelijk zoveel mogelijk kilometers voor zichzelf, maar ook voor het goede doel van hun keuze. En zij krijgen van SoloRide een extra duwtje in de rug.

Het concept van SoloRide is simpel. Deelnemers fietsen zo vaak en ver als ze zelf willen. Op welke gewenste fiets dan ook. De routes, die bepalen zij zelf. De fietsrit kan na afloop worden gedeeld via een eigen actiepagina om anderen te inspireren en motiveren om ook mee te fietsen of te doneren.

Inschrijven kan via:

q www.soloride.nl


Veiliger alleen wonen met LifeSigns

regio • Alleen wonen is niet zonder risico. Jaarlijks overlijden alleenstaanden omdat ze thuis onwel worden en niet meer in staat zijn hulp in te roepen. Iemand kan dagenlang moeten wachten tot een ongeval wordt opgemerkt.

In veel gevallen kan leed voorkomen worden als de buitenwereld op tijd wordt gewaarschuwd. LifeSigns heeft daarom recentelijk een eenvoudige gratis web-service ontwikkeld die automatisch berichten verstuurd naar familie of kennissen als er iets is gebeurd.

Kijk voor meer informatie op:

q www.thelifesigns.com