• De Lingehof gaat leuke dingen doen met het geld.
• De Lingehof gaat leuke dingen doen met het geld.

Donatie voor De Lingehof in Rhenoy

rhenoy • De bewoners van zorgboerderij De Lingehof in Rhenoy ontvingen van Dick Visser, manager Bedrijven van de Rabobank Lek en Merwede, een cheque van 500 euro.

Met dit bedrag gaat de Lingehof de chill-ruimte van de bewoners leuk aankleden. Een andere mogelijkheid is dat het geld wordt gebruikt voor de aanschaf van een duofiets, zodat de bewoners met begeleiding er op uit kunnen.

De Lingehof biedt 24-uurs zorg en dagbesteding aan mensen met een zorgvraag. De zorg wordt gegeven op twee locaties waar volop agrarische activiteiten plaatsvinden. Zo worden er bijvoorbeeld op de woonlocatie ruim 1200 geiten gemolken. Hiernaast worden er tal van activiteiten aangeboden zoals: dieren verzorgen, het onderhouden van het terrein en de moestuin, hout kloven en is er een crea afdeling waar onder andere wordt gehandwerkt, geschilderd en waar men bakt en maaltijden bereidt. Daarnaast is er sinds een aantal jaar een houtwerkplaats waar hoogwaardige, houten producten worden gemaakt. Meer informatie is te vinden op www.delingehof.nl.