Afbeelding
Foto: Godfried Carbo

AfhaalBieb is weer open

leerdam/vianen • Vanaf dinsdag 5 januari is de AfhaalBieb in de Bibliotheek Vianen en Leerdam weer open. Het bestellen van boeken kan vanaf zaterdag 2 januari 13:00 uur. Boeken die thuis liggen, kunnen vanaf maandag 4 januari weer ingeleverd worden in de inleverbussen.

Voor ouderen, kinderen en mensen die digitaal minder vaardig zijn, gaat in alle grote vestigingen van de Bibliotheek Lek & IJssel de AfhaalBieb weer open. Leden kunnen op de website vijf boeken bestellen. Het bestelformulier is vanaf zaterdag 2 januari om 13:00 uur beschikbaar. Afhalen is mogelijk vanaf dinsdag 5 januari tussen 10:00 en 14:00 uur in Vianen, Leerdam, IJsselstein en Houten. Alle overige Bibliotheekpunten blijven tot 20 januari gesloten. De AfhaalBieb is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur. In Leerdam sluit de AfhaalBieb op zaterdag om 13:00 uur.

Vanaf maandag 4 januari is het ook weer mogelijk om boeken terug te brengen. De inleverbussen van de verschillende vestigingen gaan weer open. Vragen kunnen ook weer telefonisch gesteld worden op het vaste telefoonnummer 085 - 483 54 32.