• Opblaasbare speelattributen naast sporthal De Populier.
• Opblaasbare speelattributen naast sporthal De Populier. Foto: aangeleverd

Zomerse activiteiten

krimpen a/d ijssel • Kinderen in Krimpen aan den IJssel hoeven zich deze zomervakantie niet te vervelen. Synerkri zal de komende weken allerlei leuke activiteiten aanbieden.

De aankomende week is er onder meer een kinderlezing rond het thema ‘Reis naar de maan’. Verder zijn er workshops (percussie en ‘chemische mysteries’), is er een uitdagende speurtocht door de natuur en kunnen kinderen meedoen aan sport- en spelactiviteiten. Voor leden van Synerkri staat er een speciale zomertas klaar met daarin een vrijkaartje voor zwembad De Lansingh en ook een unieke Krimpen-editie van het spel Crazy 88, beschikbaar gesteld door de gemeente. 


Zomertoer

In de maand augustus zijn er veel activiteiten voor leden en niet-leden van Synerkri. Hieraan zijn geen kosten verbonden. In elke week van deze maand is er een vast programma. Zo is er op dinsdag de Synerkri Zomertoer. Sportinstructeurs van Synerkri toeren door heel Krimpen en brengen sport, spel, crea en muziek naar de buurt. Op woensdag is de ‘Zomerwoensdag Familiedag’ in en om Streekmuseum Krimpenerwaard. Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met het museum, Muziekschool Krimpen en de bibliotheek. Het gaat om creatieve, sportieve, muzikale en andere leuke activiteiten. Die worden gecombineerd met een picknick in de boomgaard van het museum. 


Op donderdag kunnen kinderen in en rondom zwembad De Lansingh meedoen aan allerlei sportclinics. Hiervoor geldt de reguliere entreeprijs van het zwembad. Op donderdag 26 augustus is de afsluiting van de sportzomer bij voetbalvereniging DCV. Op de vrijdagen 13 en 20 augustus zijn er Summer Games vol sport, spel en waterfun. Alle informatie is te vinden op de activiteitenkalender van Synerkri


q  www.synerkri.nl