• Het team van Monique's Hairfashion.
• Het team van Monique's Hairfashion. Foto: aangeleverd

Monique's Hairfashion viert tienjarig bestaan

krimpen a/d lek • Monique's Hairfashion in Krimpen aan de Lek bestaat deze maand precies tien jaar.

Eigenaresse Monique de Vries begon op 4 juni 2011 in een klein pandje op voormalig winkelcentrum 't Carillon met haar eigen kapsalon. Net voor de sloop van het winkelcentrum verhuisde Monique met haar zaak naar de oude bakkerswinkel van Gertjan, De Echte Bakker. "Uiteindelijk hebben we daar twee jaar gezeten, tot de oplevering van ons nieuwe pand."

Ook daar is Monique's Hairfashion inmiddels niet meer gevestigd. Toen Trees van den Herik twee jaar geleden besloot te stoppen met Haar-Idee, nam Monique de zaak over. "Ik heb toen mijn zaak verhuisd naar het pand van Haar-Idee. Dat was net even wat groter." Het bevalt Monique daar prima. "Na drie keer verhuizen wil ik voorlopig ook niet meer weg", lacht ze.


Verrassing

Wie jarig is trakteert. Daarom krijgt deze maand iedere klant een traktatie bij de koffie . "En voor alle kinderen hebben we een leuke verrassing na hun knipbeurt." Daarnaast maken klanten met hun kassabon kans op leuke prijzen en krijgen zij 10 procent korting op op alle producten en stylingtools. Verder is er een actie gestart op de Facebookpagina van Monique's Hairfashion. Door hun ervaring te delen, maken deelnemers kans op een totale make-over.

Monique kijkt met een goed gevoel terug op de afgelopen tien jaar. "Ik ben echt trots op wat we met elkaar hebben bereikt. We begonnen ooit met een team van vier in een klein pandje. Inmiddels telt Monique's Hairfashion tien medewerkers die in een prachtige haarsalon werken. Daar kon ik tien jaar geleden alleen maar van dromen."