BACK volledig in IJsselland Ziekenhuis


FOTO

regio • Bekkenfysiotherapeut Jolanda van Haeften gaat haar werkzaamheden voortzetten in het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel.

Wie wel eens bekken- of bekkenbodemklachten heeft gehad, is waarschijnlijk met een verwijzing voor bekkenfysiotherapie bij Jolanda van Haeften terecht gekomen. Sinds 1993 werk zij in de Krimpenerwaard. Dat deed zij eerst bij Fysiotherapie Berkenwoude, waar zij tot 2013 praktijkeigenaar was.

Na het opstaren van BACK (Bekken Expertise Centrum) in 2007 is ze met haar zelfstandige praktijk gevestigd in het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel, en sinds 2012 ook in Krimpen aan de IJssel.


Kinderen

Naast het behandelen van bekken- of bekkenbodemklachten bij volwassenen heeft ze ook veel kinderen van hun zindelijksheids-, poep- of buikpijnproblemen afgeholpen. In het IJsselland Ziekenhuis werkte zij mee aan het opstarten van het zogenaamde 'bekkenbodemteam' - speciaal voor vrouwen - en het PicoBelly spreekuur voor kinderen.

Om diverse redenen gaat Van Haeften nu de bekkenfysiotherapie centraliseren in Capelle aan den IJssel. Daar zet zij met het team haar werkzaamheden voort. De locatie is voor iedereen met bekken- en bekkenbodemklachten toegankelijk, zowel met als zonder verwijzing van huisarts, specialist of verloskundige. Dit betekent dat vanaf heden het maken van een afspraak in Krimpen aan den IJssel niet meer mogelijk is.


q www.bekkenadvies.nl