De Zonnebloem zoekt vrijwilligers

regio • De Zonnebloem is een campagne begonnen om te laten weten dat ze mensen met een lichamelijke beperking in deze coronatijd niet laat zitten.

Ook in de gemeenten Krimpenerwaard en Krimpen aan den IJssel is de vereniging actief. Naast de persoonlijke aandacht die vrijwilligers aan de mensen geven, nemen zij hen ook mee op pad. De Zonnebloem zoekt nog vrijwilligers in de twee gemeenten, maar ook particulieren en ondernemers die het werk willen steunen. Voor meer informatie over het plaatselijke Zonnebloemwerk kan contact worden opgenomen met Jan Slootjes (Krimpenerwaard) via: 06-48183099 of e-mail: secr.zonnebloem.krimpenerwaard@gmail.com of Tom Janse (Krimpen aan den IJssel) via: 06-13716547 of e-mail: tomjanse@hetnet.nl.


De Late Avond presenteert regiokandidaten Tweede Kamer

krimpen a/d ijssel • Het radioprogramma De Late Avond dat wordt uitgezonden bij de Lokale Omroep Krimpen (LOK) gaat kandidaten presenteren die in maart meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen.

Het gaat niet om de landelijke kopstukken, maar kandidaten die in de regio wonen. Tussen 1 en 14 maart krijgen deze kandidaten bij De Late Avond de ruimte om te vertellen waarom ze de Tweede Kamer in willen en wat ze gaan doen voor de regio. De Late Avond is iedere avond te beluisteren bij LOK radio. Meer informatie is te vinden op de sociale media (Facebook, Twitter en LinkedIn) van De Late AVond en onderstaande website.


q www.delateavond.nl