• Metin Haliov en Tanja Stoyanova in hun nieuwe zaak, Berk Bedding in Bergambacht.
• Metin Haliov en Tanja Stoyanova in hun nieuwe zaak, Berk Bedding in Bergambacht. Foto: Jan Timmer

Berk Bedding: voor een goede nachtrust

bergambacht • Slaapcomfort voor iedereen, dat is wat Berk Bedding te bieden heeft. Van een riant aantal bedden, matrassen, toppers en kussens tot en met dekbedovertrekken en hoeslakens. In de ruime winkel aan de Parallelweg 15 in Bergambacht -goed zichtbaar vanaf de N210- is het aanbod enorm en de prijzen prettig scherp.

Berk Bedding wordt gerund door Metin Haliov, zijn partner Tanja Stoyanova en verkoopadviseuse Lindsay. 


“We hebben enkele weken geleden onze deuren in Bergambacht geopend”, vertelt Tanja Stoyanova. “De reacties zijn heel positief. Daar zijn we erg blij mee. Voor Metin en mij was het een droom om deze zaak te beginnen. We zijn beiden afkomstig uit Bulgarije en wonen en werken inmiddels twintig jaar in Nederland. Metin heeft al tientallen jaren ervaring in de beddenbranche. Hij is er als het ware mee opgegroeid. Nadat we in Nederland gesetteld waren, is hij een beddenfabriek begonnen. Vrijwel alle bedden en matrassen maken we zelf in ons bedrijf in Krimpen aan de Lek.”


Voordelen

Dat heeft een aantal voordelen: de topkwaliteit van een écht Hollands product, korte levertijden van één tot twee weken, een enorme keuze uit kleuren en stoffen én maatwerk naar de wens van de klant. 


Tanja: “Wil je bijvoorbeeld een bed van 2,5 bij 3 meter, dan kan dat ook. Vrijwel álles is uitvoerbaar. Dat geldt ook voor de matrassen en toppers. Daarnaast kunnen we onze producten aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen. Het feit dat we zonder tussenhandel leveren, biedt onze klanten echt voordeel. Dat geldt ook voor de zeldzame keren dat een artikel niet helemaal aan de wensen voldoet. We kunnen snel schakelen en zorgen dan voor een oplossing waar de klant tevreden mee is.”

Berk Bedding -‘Berk’ is de naam van de zoon van Metin en Tanja- biedt niet alleen een riante showroom met liefst veertig presentaties van boxsprings, matrassen en alle toebehoren van modern tot en met klassiek, in het pand is ook een speciale ‘proeflig-afdeling’ gesitueerd voor iedereen die zijn of haar aanstaande matras voor aankoop wil testen. 


“En uiteraard krijg je daarbij een goed advies”, vertelt verkoopmedewerker Lindsay. “Want een bed móet goed zijn en helemaal passen bij jouw persoonlijke situatie en wensen. Wij zorgen ervoor. Een goede nachtrust begint bij Berk Bedding!”


De openingstijden: maandag 13.00-17.30 uur; dinsdag t/m donderdag 10.00-17.30 uur; vrijdag 10.00-20.00 uur; zaterdag 10.00-17.30 uur. Meer informatie: www.berkbedding.nl


Jan Timmer