Afbeelding
Foto:

Rosé-actie Rotary voorziet in grote behoefte

schoonhoven • 1.410: dat is het aantal flessen rosé dat vrijwilligers van Rotary Schoonhoven, Team Krimpenerwaard en de st. Soul Search Foundation afgelopen periode hebben verkocht. 

De wijnactie is geïnitieerd door Rotary Schoonhoven ten bate van de twee goede doelen, die hard hebben bijgedragen aan het mooie resultaat. 

Team
Team Krimpenerwaard behoeft haast geen verdere introductie. Dit team zet zich namens de Krimpenerwaard in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Alpe d'HuZes en daarmee de kankerbestrijding. Meer info: www.teamkrimpenerwaard.nl

Foundation
De Soul Search Foundation zet zich in voor jongvolwassenen die van kanker zijn genezen, zodat zij hun leven weer kunnen oppakken. Dat is niet makkelijk na een periode van behandelingen, hoop en vrees. Daarnaast heeft de relatie met een partner, kinderen, met vrienden en op het werk vaak onder druk gestaan. Hoe kan de regie over het eigen leven weer teruggepakt worden? De Soul Search Foundation heeft hiervoor het programma 'Regie en vitaliteit na kanker' opgezet. Meer informatie: www.soulsearchfoundation.nl.

Op de foto overhandigt de voorzitter van Rotary Schoonhoven, Lucy Boonekamp, symbolisch de eerste fles aan Maurits Mooij van Team Krimpenerwaard.