Kledingbeurs Willige Langerak

willige langerak • Op zaterdag 10 juli wordt er van 9.00-12.00 uur een kledingbeurs gehouden in verenigingsgebouw De Bron, De Montignylaan 15A in Schoonhoven. Om de anderhalve meter te waarborgen zal er een looproute zijn en mag een beperkt aantal personen per keer naar binnen. 


Vrijwiligerscentrale 

lopik • Vrijwilligerscentrale Lopik/IJsselstein vraagt deze week extra aandacht voor de volgende vrijwilligerstaken:

Stichting Pulse zoekt voor wijkcentrum de Oase een gezellige en gastvrije gastdame/-heer voor de woensdag en/of vrijdagmorgen. Flexibiliteit wordt op prijs gesteld. Dagelijks zijn er allerlei activiteiten in de Oase waarbij bezoekers een kopje koffie/thee kunnen krijgen. De gastdame/heer verzorgt de koffie/thee en draagt zorg voor het geld dat hiervoor betaald wordt.

Werkzoekenden
In Between Café zoekt een organisator bijeenkomsten en workshops. Eens per maand organiseert In Between Café IJsselstein een bijeenkomst voor werkzoekenden en opdrachtzoekenden. Op dit moment is dat online, maar zodra het weer mogelijk is kunnen zij weer gebruik maken van een ruimte in de bibliotheek. Meer informatie: www.inbetweencafe.nl.

Snuffelhoek IJsselstein zoekt een kassa/winkelmedewerk(st)er. Snuffelhoek IJsselstein is een kringloop- en outletwinkel. Het stimuleert en realiseert hergebruik door het aanbieden van tweedehands spullen. Daarnaast verkopen zij ook outlet-meubelen en -artikelen. 

Meer informatie: www.vwijl.nl