Streekwinkel introduceert bestelpunt

regio • Streekwinkel Krimpenerwaard is van start gegaan met een bestelpunt.

“In de streekwinkel vind je de lekkerste streekproducten vooral uit de Krimpenerwaard, aangevuld met producten uit regio. Bestel deze streekproducten online en vrijdag heb je ze in huis”, licht Corine de Haij toe.

Aanbod
Het aanbod betreft onder andere verse groente, fruit, kaas, vlees, jam, bier en sap.

De Haij: “De boeren en telers hebben zoveel te bieden. Maak kennis met de producten waar zij zo trots op zijn en ontdek wat onze waard te bieden heeft. In de streekwinkel worden alle producten zonder winstoogmerk verkocht, dankzij de inzet van vrijwilligers en mensen die (re-)integreren.”

Bestellen
Bestellen kan via www.streekwinkelkrimpenerwaard.nl.

De Haij: “Selecteer de producten die je wilt hebben en reken deze af. Doe je dit voor zondag 24.00 uur, dan zorgen wij dat je bestelling vrijdagmiddag klaar is. Je kiest zelf of je deze in De Schakel (Schoolstraat 24, achteringang) in Bergambacht komt afhalen of dat je dit tegen een kleine vergoeding laat bezorgen door de bezorgbuddy van Krimpenerwaardkooptlokaal.nl. Bezorgen is mogelijk op een adres in de gemeente Krimpenerwaard en Krimpen aan de IJssel.”


Wijnproeverij In ’t Witte Paard

cabauw • Café In ’t Witte Paard te Cabauw organiseert op woensdagavond 30 juni (20.30-22.30 uur) in samenwerking met Proef en Plezier uit Montfoort een wijnproeverij met zes verschillende wijnen en diverse bijpassende hapjes.

Marcel Oostendorp zal de wijnen nader toelichten. Deelname kost 25 euro, graag vooraf (uiterlijk maandag 28 juni) aanmelden via: info@inhetwittepaard.nl of 06-20658149.

De minimale deelname is 15 personen.