• De gezamenlijke Plus-supermarktondernemers.
• De gezamenlijke Plus-supermarktondernemers.

‘PLUSSEN' delen 55.000 euro uit

regio • De gezamenlijke PLUS-supermakten in de Krimpener- en Lopikerwaard leveren graag een positieve bijdrage aan de samenleving. Niet voor niets is PLUS voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt. ‘Wij vinden het dan ook belangrijk de lokale gemeenschap te ondersteunen’, aldus de regionale supermarktondernemers.

Na een jaar vol maatregelen en beperkingen organiseren de PLUS in Bergambacht, Stolwijk, Schoonhoven, Lopik en Benschop dit najaar een sympathieke spaaractie waarmee ze het verenigingsleven een steuntje in de rug willen geven. Gezamenlijk wordt 55.000 euro ter beschikking gesteld voor lokale verenigingen en clubs.


Sparen

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november kunnen klanten van genoemde supermarkten sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt:

‘Hoe meer sponsorpunten een club of vereniging verzamelt, hoe meer euro’s men ontvangt. De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door klanten bij elkaar gespaard is, naar eigen inzicht besteden. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van materialen, onderhoud van het clubhuis of een activiteit voor de leden’.

Wiens club of vereniging ook een steuntje in de rug gebruiken, kan naar de dichtstbijzijnde PLUS gaan en het aanmeldformulier bij de servicebalie afhalen. Aanmelden kan tot 5 juli.


Deelnemende PLUSSEN: PLUS van der Vlist Bergambacht, PLUS Stolwijk, PLUS Rechtuyt Schoonhoven, PLUS Van Velzen Lopik en PLUS Willemsen Benschop.