Vrijwilligerscentrale

lopik • Vrijwilligerscentrale
IJsselstein/Lopik, met meer dan 150 ‘vacatures’ bij ruim 50 verschillende organisaties, vraagt deze week extra aandacht voor de volgende vrijwilligerstaken:
Stichting Pulse zoekt gastdames voor wijkcentrum De Oase. Zij schenken een kopje koffie of thee bij de diverse activiteiten die er worden georganiseerd.
Stichting Yselvaert zoekt schippers. Omdat er steeds meer aanvragen binnenkomen voor rondvaarten, is Yselvaert op zoek naar een nieuwe schipper die het team wil komen versterken. Het gaat om het verzorgen van de grachtenvaart op zaterdag en/of zondag en daarbij vertellen over historisch IJsselstein. Daarnaast op de donderdag en/of vrijdag dagtochten varen naar Lopikerkapel of Marnemoende.
AxionContinu Mariënstein zoekt koffieschenkers. Vrijwilligers schenken één of meerdere keren in de week -in de ochtend of middag- koffie/thee. Tevens zijn gymvrijwilligers welkom. Zij halen bewoners op en brengen ze weer terug naar hun kamer na de gymactiviteit. Het gaat om de woensdagochtend, van 9.30 tot 11.45 uur. Meer informatie: www.vwijl.nl