• Het nieuwe ijsloket.
• Het nieuwe ijsloket.

Nieuw: ijsloket op Albert Plesmanplein

schoonhoven • Gertjan De Echte Bakker verkoopt nu naast zijn vestiging in Lekkerkerk ook ambachtelijk bereid schepijs in zijn winkel op het Albert Plesmanplein. Sinds een week zijn er vanuit het ijsloket twaalf verschillende soorten ambachtelijk ijs verkrijgbaar.

Dit is een mooie aanvulling voor het Albert Plesmanplein, stelt Gertjan Treur, eigenaar van Gertjan De Echte Bakker: "Zeker nu de komst van de nieuwe Lidl in zicht is en het plein een metamorfose krijgt. Op het Albert Plesmanplein kunnen consumenten hun dagelijkse boodschappen doen. Naast de kapper, drogist, een Marokkaanse supermarkt, viswinkel, bloemist, grillhouse en de Plus-supermarkt kunnen klanten nu bij ons, behalve brood en banket, ook schepijs verkrijgen. Een mooie aanvulling op ons ambachtelijk bereid assortiment. Ook aan mensen met een lactose-allergie en klanten die vegan willen is gedacht."


"Voor wie iemand anders wil trakteren op een lekker ijsje hebben we diverse cadeaubonnen”, besluit Gertjan Treur. “Denk hierbij aan een 10-bollenijskaart of een ijscadeaukaart dan wel een tegoedbon van één of meerdere bolletjes ijs. Leuk om te geven aan geslaagden of voor Vaderdag bijvoorbeeld.”