IM: Henk Neeven

schoonhoven • VV Schoonhoven denkt met warme gevoelens terug aan Henk Neeven, een echte clubman die helaas onlangs kwam te overlijden.

'We wisten dat Henk ziek was en een zware strijd voerde, maar dit kwam voor ons toch erg onverwacht', meldt Schoonhoven-voorzitter Paul van Schaik op de clubwebsite.

Vervolgens: 'We herinneren ons Henk als een echte clubman, die veel voor de vereniging heeft betekend. Hij was actief in de seniorencommissie en de beheercommissie kon altijd een beroep doen op Henk zijn kennis en persoonlijke inzet. Als supporter van de club was Henk ook altijd aanwezig om het eerste team bij te staan, in goede maar ook mindere tijden. Hij heeft daarbij een aantal jaren mogen genieten van zijn zoon Vincent, die enkele seizoenen voor het eerste team van vv Schoonhoven is uitgekomen. Hij was daar zichtbaar en terecht trots op!'

Van Schaik wenst de nabestaanden sterkte. 'We zullen met Henk zijn motto ('blijf genieten en geef liefde') in gedachten regelmatig het glas op hem heffen'.