Schoten gelost bij aanhouding Krimpenaar

krimpen a/d ijssel • De politie heeft vrijdagavond waarschuwingsschoten gelost bij de aanhouding van een 50-jarige man uit Krimpen aan den IJssel. De man zou een vuurwapen bij zich dragen.

Bij de politie kwam kort na 19.00 uur een melding binnen van een bedreiging op de Valkenoordsebrug in Rotterdam waarbij een wapen zou zijn gezien. Agenten stelde meteen een onderzoek en zagen de verdachte rijden op de Nijverheidstraat richting de Ketensedijk in Capelle aan den IJssel. De werd aan de kant gezet. Hij luisterde echter niet meteen naar de aanwijzingen van agenten. Waarna een agent meerdere waarschuwingsschoten had gelost, is de man zonder problemen aangehouden. Er is er geen vuurwapen gevonden. De man is weer heengezonden.


CDA helpt Polsstok Club Vlist

vlist • Leden van het CDA hebben zaterdag de handen flink uit de mouwen gestoken.

In het kader van NLdoet, de landelijke vrijwilligersactie, hielpen zij met het aanbrengen van een beschoeiing bij Polsstok Club Vlist. Eerder uitgegraven veen en klei werd gebruikt om de ruimte achter de beschoeiing op te vullen. Er was helaas te veel werk en te weinig tijd om de CDA-leden nog een sprongetje te laten maken over het water, maar dat kan altijd nog later in het seizoen. De hoop is dat op woensdag 30 juni de eerste wedstrijd van het seizoen 2021 kan worden gesprongen. Het is nog afwachten of hier dan publiek bij aanwezig mag zijn. Informatie daarover is te vinden op de website van Polstokbond Holland.


q www.pbholland.com