Kunstworkshop ‘In Verbinding’

bergambacht • In Hoeve Maria in Bergambacht start op dinsdag 22 juni de workshop ‘In Verbinding’. Gedurende vijf bijeenkomsten zoeken 65-plussers de verbinding met kunst, door middel van kijken naar en ervaren van kunst. Deelnemers gaan ook zelf creatief aan de slag met diverse kunsttechnieken. De begeleiding is in handen van kunstdocent en kunstenaar Ina Verkaik. Deelname kost 50 euro. Aanmelden kan via: 085-0662370 of e-mail: i.bon@welzijnkrimpenerwaard.com.


Mini-expositie Ad Breedveld

haastrecht • In het kantoor aan de Kleine Haven 13 in Haastrecht is een mini-expositie ingericht met werken van Ad Breedveld. Het is de bedoeling om de schilderijen elke drie maanden te wisselen, zodat er telkens nieuw werk te zien en te koop is. Er is een gevarieerd aanbod van al dan niet geëxposeerde schilderijen. De opbrengst van de verkoop gaat naar het Nederlandse Rode Kruis.


Mantelzorgcafé

krimpenerwaard • WelZijn Krimpenerwaard verzorgt dinsdag 8 juni een (digitaal) Mantelzorgcafé. Te gast is schrijfster en spreekster Annette Peetoom. Zij vertelde onlangs in het mantelzorgmagazine en weekblad de Margriet over haar boek ‘Blaren Op De Hielen’. In haar boek gaat ze in op de mantelzorg die zij verleende aan haar vader. Tijdens de bijeenkomst leest zij voor uit haar boek. Het Mantelzorgcafé begint om 19.30 uur en duurt ongeveer een uur. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: p.wolffenbuttel@welzijnkrimpenerwaard.com. Wie zich aanmeldt, krijgt een link doorgestuurd die toegang geeft tot de bijeenkomst. Er zijn geen kosten aan het Mantelzorgcafé verbonden.