Lessen Daeryon gaan van start

krimpenerwaard • Taekwon-Do school Daeryon start in juni weer met lessen in de zaal. Hierbij wordt anderhalve meter afstand van elkaar gehouden.

Geïnteresseerden kunnen twee proeflessen volgen, op maandag van 17.00 tot 17.45 uur of op zaterdag van 11.15 tot 12.00 uur. Aanmelden kan via daeryon@ziggo.nl. Ook start binnenkort een nieuwe les Koreaans Kickboxing. Er is een lesgroep voor kinderen van 8 tot 12 jaar en een lesgroep voor de jeugd van 13 tot 18 jaar. Deze les wordt verzorgd in Schoonhoven en Ammerstol op zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur. Eind juni zal er voor leden weer een zomerkamp worden gehouden in de regio.


Nieuw: cursus SlowRun

krimpen a/d ijssel • In Krimpen aan den IJssel start deze week de 10-weekse cursus SlowRun. SlowRun is een totaalconcept voor vrouwen die (weer) willen gaan bewegen.

SlowRun is lopen vanuit een ontspannen basishouding, door middel van looptechnieken en ademhalingsoefeningen en dat in ieders eigen tempo. Basis van de cursus is plezier en ontspanning. Afstand en gelopen tijd zijn geen doel op zich bij SlowRun. De cursus wordt gegeven door Gitte Burggraaf op woensdagochtend en zaterdagmiddag. Bij voldoende animo is er ook ruimte op maandag- en donderdagavond. Deelnemers kunnen wekelijks op elk aangeboden moment meedoen.


Meer informatie over de cursus, tijd en mogelijkheden is verkrijgbaar via: 06-43095233 (bellen en appen is mogelijk) of e-mail: fitmetgit@gmail.com.