• De volwaardige selectie is inmiddels gehalveerd.
• De volwaardige selectie is inmiddels gehalveerd.

SPV'81-dames zoeken versterking

polsbroek • De voetbalsters van SPV’81, die uitkomen in de vierde klasse van het zaterdagvoetbal, zoeken versterking.

Speelsters van buiten Polsbroek haakten mede door de coronacrisis af, waardoor er een te smalle selectie overblijft om te starten in het nieuwe seizoen. Want ook het vrouwenteam van SPV’81, dat in deze moeilijke periode doortraint, staat te popelen om weer wedstrijden te spelen.

“We zijn dit afgebroken seizoen gestart met genoeg speelsters,” vertelt elftalleider Eva van der Meer. “Na vier duels stonden we op de derde plaats en een mooi voetbaljaar gloorde. Onze trainer Cees de Jong uit Schoonhoven wist ons goed te motiveren. De trainingen gingen zo goed als mogelijk door, maar toch vertrokken meerdere selectieleden vanwege drukke werkzaamheden in de zorg of het gaan volgen van een buitenlandse studie.”

Er zijn nog veertien speelsters over. Te weinig om aan een nieuwe voetbaljaargang te beginnen. Eva: “We zoeken daarom versterking. In keepster Andrea Rijneveld hebben we een betrouwbare sluitpost, maar in alle linies is aanvulling welkom. We komen vooral door het vertrek van een van onze spitsen scorend vermogen tekort. Belangstellenden kunnen tot de zomervakantie vrijblijvend meetrainen en pas daarna beslissen of ze aansluiten bij de selectie.”


De trainingsavonden zijn op maandag en woensdag van 19.30 tot 20.45 uur. Aanmelden kan via: info@spv81.nl “Ik kan de nieuwkomers alvast vertellen dat het na wedstrijden altijd supergezellig is op ons sportcomplex”, besluit Eva wervend.