Procedure centrumplan Stolwijk

stolwijk • Na bespreking in de adviescommissie (dinsdag 25 mei) dient de gemeenteraad op 1 juni de knoop door te hakken met betrekking tot de centrumontwikkeling in Stolwijk. Nog dit jaar (in het laatste kwartaal van 2021) kan dan gestart worden met de bouw van de nieuwe brandweerkazerne en mogelijk de eerste woningen aan de Bovenkerkseweg. In 2022 en 2023 worden gefaseerd de overige woningen gebouwd.


'Hike, Sport, Art en Snack' route'

haastrecht • Jongeren tussen de 12 en 18 jaar kunnen op zondag 30 mei meedoen aan de 'Hike, Sport, Art en Snack' route in Haastrecht.

In groepjes van twee tot vier personen lopen deelnemers een route langs horeca-, sport- en fotografiepunten. Daar krijgen zij iets te eten of drinken, meedoen met een leuke sportactiviteit of tips krijgen van fotografen om de mooiste foto's te schieten. Wie tijdens de route een mooie foto maakt, kan meedoen aan een fotowedstrijd. Daarmee zijn leuke prijzen te winnen. De start van de 'hike' is om 13.00 uur bij de Thuishaven aan de Grote Haven 40. Die eindigt rond 16.00 uur ook weer op deze locatie. Daar krijgen alle deelnemers een goodybag uitgerekt. Meedoen kost 2 euro per persoon en opgeven kan via de QR-code. Meer informatie is telefonisch verkrijgbaar via: 06-25164877.




QR-CODE