Cocktails & Comedy bij Rivero

schoonhoven • Rivero Schoonhoven moest vorig jaar tot twee keer toe het Cocktails en Comedy-event annuleren vanwege corona. Ook nu is dit nog niet mogelijk, reden waarom is gekozen voor een online-versie. Deze vindt plaats op vrijdag 23 april, aanvang 20.15 uur.
Via een ticketshop kunnen belangstellenden à 5 euro een kaartje kopen voor een stream en de avond compleet maken met cocktails, drankjes en borrelpakketten, die binnen de regio thuisbezorgd kunnen worden. Meer informatie: www.riveroschoonhoven.nl (cocktails-comedy).


Uitbreiding machinepark JEVA



FOTO JEVA



lopik • JEVA Metaalbewerking BV, dat innovatie als belangrijke pijler heeft, investeerde in een nieuwe freesbank met daarbij een robotarm. De nieuwe machine is in de tweede week van april in gebruik genomen.
Het familiebedrijf in Lopik werd in 2015 overgenomen door Gerco en Wilco van Amerongen. Wilco: "Met deze nieuwe combinatie zijn we klaar voor een volgende stap. We genereren hiermee extra capaciteit, waardoor we onze klanten nog sneller en efficiënter kunnen bedienen."