Afbeelding
Foto: aangeleverd

TC Lekkerkerk kiest voor vernieuwing


FOTO TC LEKKERKERK

lekkerkerk • Nieuwe leden en sponsors werven, de banen renoveren, het terras vernieuwen en uitbreiding realiseren. Voor het deels vernieuwde bestuur van Tennis Club Lekkerkerk (TCL) liggen genoeg uitdagingen.

Martin Kaman is één van de nieuwe gezichten van het TCL-bestuur. Hij volgde onlangs Henk Terlouw op als voorzitter. Ook Wilbert van den Berg (secretaris) en Glenn Nobel (technische dienst) sloten aan. Penningmeester Gijs van Bekkum (die al achttien jaar deze functie vervult) en Claudia de Koning (als commissaris met de portefeuille trainers/jeugd/barcommissie een echte spil binnen de vereniging) completeren de clubleiding van TCL.

Samen met hun medebestuursleden gaan ze aan de slag om het TCL-bastion nog verder te verstevigen. “Het belangrijkste is dat alle leden met veel plezier lid zijn van onze club”, zegt Claudia de Koning. “TCL is een vereniging waar iedereen zich welkom kan voelen. De sfeer is gezellig en open.”

Terras
Voor wat betreft de accommodatie staan er twee projecten op de rol, weet voorzitter Kaman.

“We gaan ons terras ophogen, verbouwen en uitbreiden. Een werkgroep houdt zich met dat plan bezig. Daarnaast staat medio 2022 de renovatie van onze vijf tennisbanen op het programma. We houden een smashcourt-ondergrond en willen dit project in een tijdsbestek van twee weken laten plaatsvinden.”

Jan Timmer