Meedenken over natuurgebieden

krimpenerwaard • Groenalliantie gaat een nieuw ontwikkelplan opstellen voor de natuur- en recreatiegebieden rond de Reeuwijkse Plassen en de Krimpenerwaard. Bezoekers kunnen door het invullen van een enquête meedenken over de inrichting.

De acht gebieden van Groenalliantie kregen de afgelopen jaren een flinke oppepper. Dit om ze aan te laten sluiten bij de wensen van bezoekers en de veranderende vrijetijdsbesteding in de recreatiegebieden. De kwaliteitsimpuls is nu grotendeels afgerond. Inmiddels werkt Groenalliantie aan een aantal nieuwe projecten en een nieuw ontwikkelplan.
Voor het opstellen van dit plan houdt Groenalliantie een enquête. Dit om informatie te verzamelen over bezoekers van de gebieden en de activiteiten die ze ondernemen. Bezoekers krijgen vragen over de bereikbaarheid van de gebieden, het voorzieningenniveau en ontbrekende faciliteiten. Meedenken over de groengebieden kan door de vragenlijst in te vullen. Die is te vinden op de website van Groenalliantie Midden-Holland. De enquête is anoniem en duurt ongeveer 5 minuten.

q www.groenalliantiemiddenholland.nl