Activiteit Waardse Kids/Sport BSO de Waard

bergambacht • Waardse Kids organiseert woensdag 10 maart een sportieve activiteit. Dit in verband met de opening van Sport BSO de Waard op 6 april.

Deelnemen aan de activiteit kan voor kinderen tussen de 4-12 jaar oud, die het leuk vinden om met tweetallen te speuren in Bergambacht. Aanvang 14.30 uur, aanmelden kan via: info@waardsekids.nl (graag naam, leeftijd en adres vermelden). Er is een prijs in de leeftijd van 4-7 jaar en eentje in de leeftijd van 8-12 jaar. De prijswinnaars krijgen uiterlijk maandag 15 maart bericht.


Piotr Havik fietst ‘Bloemetje voor de zorg’

ammerstol • Piotr Havik fietste afgelopen zomer met zijn trainingsmaat Jason van Dalen op papier een Bloemetje voor de Zorg. De route van 205 kilometer – deels door de Bollenstreek - is als poster afgedrukt en ingelijst.

De wielervrienden doneren het kunstwerk aan Zorgpartners Midden-Holland en hopen dat dit Bloemetje voor de Zorg een mooie plek krijgt in het nieuwe kantoor in Bergambacht.

Donatie
“Voor extra steun aan de zorg hebben wij er een extra goed doel aan gekoppeld,” aldus de profrenner uit Ammerstol, wiens moeder werkzaam is in de zorg. “We hopen dat mensen een vrije donatie voor het thuiszorgteam willen doen. Daarvoor zijn wij op het platform GoFundMe een inzamelingsactie gestart. De opbrengst is voor de medewerkers van het thuiszorgteam. Als de terrassen weer open zijn kunnen zij een kop koffie, een taartje of misschien zelfs een lunch nuttigen bij wielercafé Fausto, sinds kort gevestigd op de stadscamping bij de jachthaven in Schoonhoven.”

Een donatie kan worden gedaan via: www.gofundme.com/bloemetje-voor-de-zorg