Oproep lezersreacties corona

regio • De coronacrisis houdt Nederland nu al bijna een jaar in de greep. Het Kontakt is nieuwsgierig hoe onze lezers deze situatie ervaren.

Wat voor impact heeft de coronacrisis op u? Ben u ziek geweest of vreest u de ziekte? Houdt u zich aan maatregelen, ‘smokkelt’ u soms of gelooft u er niet in? Heeft u een winkel of horecagelegenheid die niet open mag of werkt u juist in een sector waarin het drukker is dan ooit.

Heeft u zich aangepast aan de nieuwe werkelijkheid of snakt u naar het einde? Bent u in de wieg gelegd als thuisonderwijzer of kunt u niet wachten tot de scholen weer opengaan? Wilt u vertellen over het gemis aan gezellige avonden in de dorpskroeg, met z’n allen naar een festival of voetbalwedstrijd, lekker sporten in de sportschool of gezellig voetballen op de zaterdag en daarna een biertje…

Of wellicht hebben alle maatregelen onbedoeld een goede uitwerking: heeft u een carrièreswitch gemaakt die u altijd al wilde maken of gooide u het op andere wijze over een andere boeg.

Kortom, wat doet dit alles met u…?

Het Kontakt nodigt haar lezers uit om hun ervaringen te delen. Dit kunt u doen door uw inzending te mailen naar: redactie.krimpenerwaard@kmp.nl (Graag uw naam en woonplaats vermelden).