Boverhof langer bij VV Benschop

benschop • Marten Boverhof is ook volgend seizoen hoofdtrainer van zaterdagtweedeklasser Benschop. De inwoner van Lopik heeft zijn contract met een jaar verlengd.

Het bestuur van Benschop bereikte ook met assistent-trainer Sietse van Rhenen, keeperstrainer Arjo Steijsiger, Michel de Ridder en Jeroen Buunen (beiden B-selectie) overeenstemming over contractverlenging.
Boverhof, eerder hoofdtrainer van HSSC’61 en VVAC, is aan zijn eerste seizoen bij Benschop bezig. Voor de corona-onderbreking speelde Benschop vier wedstrijden, waaruit vier punten werden gehaald.

Benschop heeft weinig vertrouwen in een hervatting van de competitie: ‘Beide opties van de KNVB hebben weinig kans van slagen, omdat gezien de huidige lockdown er op zijn vroegst eind maart/begin april opgestart kan worden, mits je vanaf februari als complete groep mag trainen. Iedereen is dan nog niet ingeënt, dus dan waarschijnlijk weer zonder toeschouwers. Daar zit je als club en spelers niet op te wachten... ’.


Imandt ook volgend seizoen bij SV Lopik

lopik • Mark Imandt is ook volgend seizoen hoofdtrainer bij SV Lopik. De Utrechter tekende vorig jaar een tweejarig contract, waarbij werd afgesproken de samenwerking na één seizoen te evalueren. Slotsom is ‘dat Mark Imandt een trainer is die het in zich heeft om spelers verder te helpen in hun ontwikkeling en stappen te zetten met de spelersgroep. Reden genoeg om ook komend seizoen de samenwerking voort te zetten', aldus het bestuur van SV Lopik.


Bertus van Schaik verlengt bij NiTa

lopik • Lopiker Bertus van Schaik verlengde afgelopen week zijn contract met zaterdagtweedeklasser NiTa. De oud-trainer van SV Lopik, waar hij acht jaar in dienst was, heeft het naar zijn zin bij de club uit Nieuwer Ter Aa en ziet potentie in de spelersgroep.