Opslagruimte nodig? Messtijn bedient je op maat

krimpen a/d lek • Vierenvijftig self-storage boxen met een inhoud die varieert van 14 tot en met 30 kuub; Messtijn Verhuur biedt in haar nieuwe pand in Krimpen aan de Lek letterlijk en figuurlijk de (opslag)ruimte aan zowel de particuliere als de zakelijke markt.

De voorbije vier maanden is hard gewerkt aan de transformatie van de voormalige doe-het-zelf winkel van De Jong naar een self-storage centrum. Het resultaat mag er zijn: een fraai en strak wit pand met zwarte accenten, een ruim parkeerterrein en inpandig in totaal 54 solide self-storage boxen, waarvan die op de eerste verdieping zowel per trap als met lift bereikbaar zijn.


Seniorenelftal

Job Mesker en John IJsselstijn zijn de mensen achter Messtijn Verhuur. Het uit Krimpen aan de Lek afkomstige tweetal leerde elkaar kennen in een lager seniorenelftal van voetbalvereniging De Zwerver op Kinderdijk. “We raakten met elkaar bevriend en van het een kwam het ander”, vertelt Job Mesker. “Zelf werkte ik op een zakelijke afdeling bij een bank, John was actief in de bouw. Vanuit mijn werk kreeg ik te maken met mensen die vastgoed kochten en dat vervolgens renoveerden en in de verkoop of verhuur deden. Reuze interessant en misschien ook wel een idee om samen met John iets op te zetten in die trant. Tijdens een gezellig avondje in de kroeg had ik het er met John over. Hij was meteen enthousiast. Niet veel later kochten we ons eerste pandje in Ouderkerk aan den IJssel. We knapten het mooi op en verkochten het weer. Dat was het begin van Messtijn Vastgoed. Daarna gingen we op hetzelfde pad door. Met succes, want we werken nu - 5 jaar later - met een team van vier mensen en hebben inmiddels zo’n dertig panden perfect gerenoveerd en verkocht. Ook dit jaar kunnen we weer flink aan de bak.”


Behoefte

Met de self-storage accommodatie in Krimpen aan de Lek begeven Mesker en IJsselstijn zich nu ook op de verhuurmarkt. “In ons dorp was er nog geen faciliteit als deze”, zegt John IJsselstijn. “We voorzien dus in een behoefte, zoals al meteen bleek uit de belangstelling voor de boxen. “Een box huren kan gemakkelijk zijn om bijvoorbeeld spullen in op te slaan wanneer je als particulier een tekort aan ruimte hebt of je een verhuizing wacht. Ook ondernemers hebben vaak extra ruimte nodig om spullen of voorraad op te slaan. Wij bieden ze een veilige maatwerkoplossing dicht bij huis. De huurtermijn die we hanteren is minimaal een half jaar. Daarna is een box per twee maanden opzegbaar. Daarnaast gaan we medio maart op het terrein van Messtijn Verhuur vier loodsen bouwen met ruimten vanaf 80 vierkante meter.”


Voor meer informatie over de self-storageboxen en de loodsen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met: 06-34156330 of een mail sturen naar: info@messtijnverhuur.nl.


Jan Timmer


FOTO

Foto: Job Mesker en John IJsselstein.

Fotograaf: Jan Timmer