• Het tweede team van Phoenix.
• Het tweede team van Phoenix. Foto: Aangeleverd

Team 2 van Phoenix toont strijdlust

papendrecht • Zaterdag 4 december was het eindelijk zover: de eerste competitiewedstrijd van het tweede jeugdteam van Phoenix’17 tegen Shuttle Up 3. 

Er werd een 1-6 nederlaag geleden, maar er zijn voldoende aanknopingspunten om hoopvol te zijn. Voorafgaand aan deze wedstijd werd een minuut stilte in acht genomen in verband met het plotselinge overlijden van trainer Stephen Tittel.
De eerste wedstrijd was het dames dubbelspel van Lynn Ruiterveld en Sarah Hasan. De dames boden een geweldige tegenstand, maar trokken uiteindelijk nét aan het kotste eind: 18-21 en 19-21. Gelijktijdig was Roman Chepurko bezig met zijn eerste single. Ook dit ging heel gelijkwaardig op. Het kleine verschil zat hem in de concentratie tijdens de wedstrijd met als gevolg 10-21 en 15-21 verlies. Lynn Ruiterveld verloor met 17-21 en 14-21. Op de andere baan pakte Sarah Hasan in haar eerste single van het seizoen een set, maar ze ging toch met 2-1 ten onder.
De heren dubbelspel van Roman en Yilmaz was spannend en werd gewonnen met 21-17 en 21-17 . Roman daarna verloor ook zijn tweede, extra single, mede door vermoeidheid en ook de laatste twee wedstrijden gingen verloren.
Voor meer informatie: www.facebook.com/bcphoenix17 of www.phoenix17.nl. Op de foto staat het tweede team van Phoenix, met boven Jayson de Vries, Selim Ciftci en Roman Chepurko en onder Lynn Ruiterveld en Sarah Hasan.