Afbeelding

Autisme Belevingscircuit in Alblasserdam tijdens Maand van de Mantelzorg

Algemeen

ALBLASSERDAM • Een van de activiteiten tijdens de Maand van de Mantelzorg in Alblasserdam is de mogelijkheid om deel te nemen aan het Autisme Belevingscircuit op dinsdag 9 november. De activiteit is onderdeel van het programma dat Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) voor Alblasserdamse mantelzorgers heeft opgesteld.

Door deel te nemen aan het Autisme BelevingsCircuit (ABC-Circuit) is het mogelijk om autisme te leren kennen en ervaren. Het ABC-Circuit laat belangstellenden ervaren hoe het is om met autisme te leven. Esther Vliegenthart van ‘Aan de Hand’ begeleidt het circuit. Dit bestaat uit een aantal doe-opdrachten en zintuigelijke ervaringen. Ook zal zij diverse tips geven over autismevriendelijkheid.

De bijeenkomst is van 13:00 tot 15:00 uur en zal plaats vinden bij de Portier aan de Zuiderstek 1. Opgeven voor deze informatieve activiteit is noodzakelijk en voldoende voor toegang. Dat kan door te bellen naar 078-2021220 of een mailtje te sturen naar info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.