donderdag 28 oktober

Koffie met… wethouder Jongmans
14:00, Alblasserdam, Rederij. Wethouder Jongmans komt op donderdag 28 oktober naar de Koffie met... in de Rederij. Meer info staat elders op deze pagina.

Theatershow Nienke Plas
20:15, Papendrecht, Theater De Willem. Dé wervelwind van YouTube maakt nu eindelijk haar debuut in het theater. Nienke Plas is donderdag 28 oktober, om 20.15 uur, te zien in Theater De Willem met haar voorstelling Van de Hak op de Tak. De allerlaatste kaarten zijn nu verkrijgbaar. Reserveren kan via www.theaterdewillem.nl.

vrijdag 29 oktober

The Stones vs The Beatles in Theater De Willem
20:15, Papendrecht, Theater De Willem. Op veler verzoek terug, het verhaal, de hits en de vete van de twee grootste bands ooit: Je was fan van de rebelse Rolling Stones of van de keurige Beatles uit Liverpool. De muziekvete die in de jaren ’60 alle muziekliefhebbers tot op het bot verdeelde, wordt vrijdag 29 oktober, om 20.15 uur, opnieuw gevoerd in Theater De Willem. Geniet onder anderen van Harry Sacksioni die prachtige gitaarbewerkingen speelt. Tickets en informatie via www.theaterdewillem.nl.

zaterdag 30 oktober

Halloween in de Oostpolder
18:30, Papendrecht, Oostpolder. In de wijk Oostpolder in Papendrecht wordt op zaterdagavond 30 oktober van 18.30 tot 20.30 uur Halloween gevierd. Kinderen kunnen bij bewoners, die hun huis versierd hebben, langs de deuren gaan voor een snoepje. Door de speciale Facebook-pagina www.facebook.com/HalloweenindeOostpolder te liken kunnen belangstellenden op de hoogte blijven. Bewoners van de Oostpolder die mee willen doen, kunnen via de Facebookpagina een berichtje sturen.

Najaarsconcert Yadah en Paulus in Grote Kerk van Alblasserdam
19:30, Alblasserdam, Grote Kerk. Op zaterdag 30 oktober verzorgen Vocaal Ensemble Yadah en mannenensemble Paulus, beide o.l.v Nico Stam, een najaarsconcert in de Grote Kerk aan het Cortgene in Alblasserdam. Medewerking wordt verleend door Jan Poirot op het orgel en de piano. Deze avond begint om 19:30 uur. De collecte is bestemd voor de Spaans Evangelische Zending. Belangstellenden kunnen zich voor dit concert aanmelden via vocaalensembleyadah@outlook.com. De entree is 3,50 euro. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Improvisaties en grappen over liefde van cabaretier René van Meurs
20:15, Papendrecht, Theater De Willem. René van Meurs is lid van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten, toerde met drie avondvullende programma's langs uitverkochte zalen en met zijn vorige voorstelling Ik beloof niks werd hij zelfs genomineerd voor de Neerlands Hoop 2018. Nu pakt hij door, met zijn nieuwe avondvullende voorstelling Hunkert. Zaterdag 30 oktober, om 20.15 uur, is René van Meurs te zien in Theater De Willem. Tickets en informatie via www.theaterdewillem.nl. Als het op de liefde aankomt, heeft René van Meurs geleefd en geloofd. Met wisselend succes. Wat betekent het eigenlijk om liefde te hebben, te houden en te verliezen? René weet er alles van en tegelijkertijd helemaal niets. Maar hij kan er wél goed over vertellen.