Werkvisie De Hoop verzorgt vele activiteiten in MFC Maasplein

alblasserdam • Werkvisie De Hoop heeft sinds februari 2020 de catering en activiteiten in MFC Maasplein overgenomen van Smile.

“Dit doen wij met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt”, vertelt projectleider Wiebe van de Vreede van Werkvisie De Hoop. “Tevens werken wij samen met alle participanten cq huurders en Woonkracht 10, om van het MFC Maasplein een bloeiend wijkcentrum te maken.” Elke dag kan men bij MFC Maasplein komen lunchen en op dinsdag, woensdag en donderdag is er altijd een verse warme maaltijd voor 4,95 euro. Die kan afgehaald worden of gezellig bij het MFC gegeten worden.

Op vrijdag is er de Patatdag. Dans kost een snack met een patatje 3,50 euro. Wiebe: “Daarnaast bieden wij elke dag een verse soep diverse broodjes of snack naar gelang de vraag.” Op maandagmiddag is er een creamiddag. De laatste keer werd er met de wijkbewoners een herfstkrans gemaakt. Op dinsdagmiddag is er een biljartvereniging en een klaverjasvereniging. Op woensdag is er één keer per maand een oogvereniging en één keer per maand een thema-avond met een driegangen diner voor 15 euro (exclusief drankjes). De donderdag staat nog open. Er is nog ruimte om op die dag activiteiten te organiseren. Op vrijdagmiddag is er altijd een spelletjesmiddag. Tevens is het restaurant te huur voor presentaties, feesten en partijen.

Voor meer informatie: Wiebe van de Vreede via w.vandevreede@werkvisiedehoop.nl of 06-42100235.