donderdag 21 oktober

Meezingen en dansen tijdens Gouwe Ouwe in Papendrecht
14:00, Papendrecht, Theater De Willem. In Theater De Willem in Papendrecht wordt op donderdag 31 oktober ‘Gouwe Ouwe’ gehouden. Bezoekers kunnen genieten van de grote hits uit de jaren 60 en 70 van The Beatles tot Johnny Jordaan, live gespeeld door de huisband. Samen zingen, dansen, misschien wel sjansen en vooral ook herinneringen ophalen. Het theater voor deze middag speciaal is omgetoverd in de kroeg en dancing van weleer. De toegang is gratis maar reserveer wél tijdig een kaartje via www.theaterdewillem.nl/gouweouwe of bel 078-6158226. Bezoekers hebben een coronabewijs nodig om binnen te kunnen.

FIFA toernooi voor jongeren
18:00, Papendrecht, Suppord. Het jongerenwerk van Suppord in Papendrecht organiseert op donderdagavond 21 oktober van 18.00 tot 21.00 uur een FIFA toernooi voor jongeren tussen de 12 en 21 jaar.Het enige wat ze mee hoeven te nemen naar Suppord is een eigen headset en je FIFA skills. De finalisten winnen natuurlijk ook een prijs. Deelname is geheel gratis maar je moet je wel inschrijven voor 15 oktober via https://weplayesports.events/suppord-papendrecht-fifa.Voor meer info check www.suppord.nl.

vrijdag 22 oktober

Lezing bij Christiaan Huygens over ‘Kijken naar de hemel in ander licht’
20:00, Papendrecht, Streeknatuurcentrum. In het Streeknatuurcentrum aan de Matenaweg 1 in Papendrecht verzorgt Hans Prinse op vrijdag 22 oktober een lezing over ‘Kijken naar de hemel in ander licht, bijvoorbeeld infra rood- of radiostraling’. Meer informatie elders op deze pagina.

Bingoavond
20:00, Papendrecht, Zonnebloem. Op vrijdag 22 oktober vanaf 20:00 uur is er weer een gezellige bingoavond bij speeltuinvereniging De Zonnebloem in Papendrecht. Aan de deur wordt de QR-code uit de coronacheck app gecontroleerd samen met een legitimatiebewijs. Vanaf dit seizoen koopt men de bingo-kaartjes direct bij binnenkomst voor alle rondes in één keer tegelijkertijd. De prijs van een bingokaart is 1,50 euro en voor de superronde 0,75 euro. Inloop is vanaf 19.30 uur. Omstreeks 20.00 uur zal gestart worden met de eerste ronde.De bingoavonden zijn dit seizoen verder nog op 12 november en 26 november, 3 december, 14 januari, 4 en 25 februari, 18 maart en 8 april.

Cabaretuitvoering ‘Vuile huichelaar’
20:15, Papendrecht, Theater De Willem. Paulette Willemse en Saskia van Zutphen treden op vrijdag 22 oktober in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht met de cabaretuitvoering ‘Vuile huichelaar’. In Het Feest Kan Beginnen doen ze een greep uit de vele liedjes en sketches die ze in al die jaren gemaakt hebben. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.

zaterdag 23 oktober

Kofferbakverkoop op Kleyburgplein
09:00, Nieuw-Lekkerland. Op het Kleyburgplein vindt weer een kofferbakverkoop plaats. Verkopers kunnen deze dag van 9.00 tot 12.30 hun auto op het plein parkeren en vanuit hun kofferbak tweedehands spullen aan de man en vrouw brengen. Vooraf inschrijven is wel nodig en kan bij Schoenmode Anneke via 0184-682266.