donderdag 7 oktober

Ode aan Creedence Clearwater Revival
20:15, Papendrecht, Theater De Willem. De Amerikaanse tributeband The Fortunate Sons brengt op donderdag 7 oktober in Theater De Willem in Papendrecht een ode aan Creedence Clearwater Revival, één van de populairste bands van de eind jaren zestig en begin jaren 70. Met een geluid dat bijna niet van het echt te onderscheiden is, neemt deze tributeband het publiek mee terug in de tijd en brengt gouden klassiekers weer opnieuw tot leven. A tribute to Creedence Clearwater Revival, gebracht door The Fortunate Sons, staat donderdag 7 oktober om 20.15 uur op het programma van Theater De Willem. Meer informatie en kaarten via www.theaterdewillem.nl.

vrijdag 8 oktober

Kinderdisco Suppord
19:00, Papendrecht, Sportcentrum. Suppord, het jeugd- en jongerenwerk in Papendrecht, organiseert op vrijdag 8 oktober weer een kinderdisco voor alle Papendrechtse kinderen van 6 t/m 12 jaar. Tijdens een kinderdisco kunnen de kids dansen op de muziek van de vaste dj’s Kristian & Yaro en meedoen aan diverse leuke spelletjes, zoals danswedstrijd en limbo (waarbij kleine prijsjes te winnen zijn). De kinderdisco start om 19.00 uur en is om 21.00 uur weer afgelopen. De disco vindt plaats bij Suppord aan de Boeieraak 1 in Papendrecht. Ouders mogen vanwege de coronaregels niet mee naar binnen. Verder worden alle kids geregistreerd met hun naam, adres, telefoonnummer ouders/verzorgers bij binnenkomst (deze gegevens meegeven op een papiertje). De entree bedraagt 2 euro. Meer info op www.suppord.nl.

Magie, illusie en experimenten van Rob en Emiel
20:15, Papendrecht, Theater De Willem. Al jaren verweven Rob en Emiel magie, cabaret, verwondering en humor in feel-good performance-acts voor hun eigen televisieprogramma's, theatershows en evenementen. Vrijdag 8 oktober vanaf 20.15 uur staan zij op het podium van Theater De Willem en brengen de heren een theateravontuur op hoog niveau met de voorstelling Van Houdini tot Copperfield, speciaal voor Roparunteam 293 Steamwork. De volledige opbrengst zal worden gedoneerd aan de Roparun 2021. Meer info: www.theaterdewillem.nl.

zaterdag 9 oktober

Sprookjesfeest op de kinderboerderij
10:00, Alblasserdam, kinderboerderij. Stichting Kinderboerderij Alblasserdam organiseert op zaterdag 9 oktober van 10.00 tot 17.30 uur een Sprookjesfeest. Er is een springkussen aanwezig, de kinderen kunnen geschminkt worden en er zullen veel leuke activiteiten te doen zijn in het thema van verschillende sprookjes. Ook zijn er suikerspinnen en heerlijke broodjes hamburger te koop. Een activiteitenkaartje voor het feest bij de kinderboerderij aan de H.J. de Haanstraat 10 in Alblasserdam bedraagt 3 euro.

Verzamelbeurs in Landvast
12:00, Alblasserdam, Landvast. Na anderhalf jaar zal er zaterdag 9 oktober weer een verzamelbeurs worden gehouden in Landvast aan de Haven 4 te Alblasserdam. Belangstellenden zijn tussen 12.00 en 15.00 uur welkom voor het uitbreiden van hun verzameling.

Topacteurs improviseren in Theater De Willem
20:15, Papendrecht, Theater De Willem. Al jaren is het televisieprogramma De Vloer Op van omroep Human een hit. Actuele maatschappelijke en relationele dilemma's worden in een improvisatieopdracht gegoten door regisseur Peter de Baan. Deze boeiende improvisaties worden gebracht door een groep topacteurs, waaronder Eva van er Gucht (bekend van o.a. de serie Oogappels). De Vloer Op is zaterdag 9 oktober, om 20.15 uur, te beleven in Theater De Willem. Informatie en kaarten via de website www.theaterdewillem.nl.