• Manja van Hooijdonk (links) en Rosanne Schliessler vormen samen de Academie voor Levenslust.
• Manja van Hooijdonk (links) en Rosanne Schliessler vormen samen de Academie voor Levenslust. Foto: Aangeleverd

Nieuw: de Academie voor Levenslust

alblasserdam • Alblasserdam is een onderneming rijker. De Academie voor Levenslust. Opgericht door twee ervaren coaches: Rosanne Schliessler en Manja van Hooijdonk.

Rosanne is van Hartenvrouw Coaching en is NLP trainer/coach en (familie)opsteller. Manja is bekend van ZielsgewoonManja en ZielsgewoonZijn en is holistisch Life coach en kunstenares.


Op zoek naar houvast

Dat iedere crisis ook een kans biedt, bewijzen beide dames met de nieuwe Academie. “Waar mensen ons vooral over benaderden tijdens een periode waarin zo veel onzeker en onduidelijk is, is dat ze op zoek gaan naar houvast”, aldus Manja. “Misschien zijn de beren op de weg wel gewoon knuffelberen”, vult Rosanne aan. “Door vanuit vertrouwen te kijken naar dat wat er gebeurt, ervaar je alles anders en maak je andere keuzes.”


Inspirerend en praktisch

Beide coaches hebben hun jarenlange ervaring gebundeld tot hele inspirerende en praktische cursussen en thema-avonden voor een dagelijks portie levenslust. 

“De cursus bestaat uit verschillende modules van steeds vijf lessen met diverse onderwerpen en brengt je energie, rust, bewustwording, ontplooiing, zingeving, vertrouwen en nog zo veel meer", leggen Rosanne en Manja uit. "Je ontdekt dat je meer de regie over je leven (terug) neemt en dat je keuzes hebt. Je ontwikkelt nieuwe mogelijkheden en leert technieken die je in je dagelijks leven kunt toepassen om meer levenslust te ervaren. Je gaat (meer) stralen en voor jezelf staan. Kortom je krijgt steeds meer levenslust!”


Manja: “Op woensdag 13 oktober start weer een nieuwe groep waarbij diverse thema’s aan bod komen.” Zoals: Focus: waar richt jij je aandacht op? Fysiologie: wat vertelt je lichaam jou? Communicatie: met jezelf en met anderen. Zelfbeeld: hoe zie jij jezelf en hoe kun je dit veranderen? Licht: belichten en verlichten.


Positieve reacties

“Tijdens afgelopen jaar zijn we vanuit onze praktijken met kleine groepjes gestart om deze cursus te geven”, legt Rosanne uit. “Door positieve reacties van de deelnemers hebben we besloten de Academie op te richten. Nog meer mensen levenslust laten ervaren.”


Thema-avonden

Naast de cursus geeft de Academie op iedere tweede maandag van de maand een levenslust thema-avond en op iedere tweede dinsdag van de maand is er een opstellingsavond. Daarnaast is er tevens een mooi aanbod voor bedrijven.


Voor meer informatie en/of inschrijven, zie onderstaande website of stuur een mailbericht aan de@academievoorlevenslust.nl. Bellen voor meer informatie of aanmelding kan met Rosanne Schliessler via 06-48792728 of Manja van Hooijdonk via 06-36562136.


q www.academievoorlevenslust.nl