• Foto van een eerdere versie van de Stuif in Papendrecht.
• Foto van een eerdere versie van de Stuif in Papendrecht. Foto: Bert Bons

Stuif in de herfstweek in Papendrecht

Algemeen

PAPENDRECHT • Na een zeer succesvolle SummerStuif staat de Stuif in de herfstweek al weer bijna voor de deur. Van 18 tot en met 21 oktober zal deze plaats vinden: in en om het Sportcentrum.

Kinderen van zes tot en met twaalf jaar kunnen zich weer vier dagen uitleven bij de Spring in (een hal vol springplezier), diverse workshops onder andere breakdance, streetdance, boksen), Filmhuis (de hele dag leuke films), Wasko Sport (met onder andere lasergamen), de Smikkelhoek, Mad Science (proefjes) en crea in de tent en in het water Zeemeerminzwemmen en diverse leuke spelletjes.

Stuif in de herfstweek is alleen voor kinderen toegankelijk. Ouders en andere volwassenen hebben dus geen toegang tot het Sportcentrum tijdens de Stuif.

Verder zijn dag- en weekbanden te koop voor respectievelijk 5 en 15 euro. Die zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop aan de kassa van het Sportcentrum in Papendrecht van maandag 11 tot en met zondag 17 oktober (maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 15.00 uur, maandag t/m donderdag tussen 19.00 en 20.30 uur en zaterdag en zondag tussen 10.00 en 13.00 uur)

De dag- en weekbanden worden op naam (gekoppeld aan een nummer) verkocht. In de week zelf is het alleen mogelijk om dagbandjes te kopen voor de dag erna (na 15.00 uur).

Wethouder Pieter Paans (van onder andere jeugdzaken) zal de Stuif in de herfstweek op maandag 18 oktober om 10.00 uur officieel openen. Hij doet dit samen met de Breaksquad.

Het hele programma met alle details van de Stuif in de herfstweek staat vanaf 5 oktober op de website van het Sportcentrum: www.sportpapendrecht.nl