vrijdag 1 oktober

Start bingoseizoen speeltuinvereniging De Zonnebloem
20:00, Papendrecht, Zonnebloem. Op vrijdag 1 oktober vanaf 20:00 uur is er sinds lange tijd weer een gezellige bingoavond bij speeltuinvereniging De Zonnebloem in Papendrecht. Aan de deur wordt de QR-code uit de coronacheck app gecontroleerd samen met een legitimatiebewijs. Vanaf dit seizoen koopt men de bingo-kaartjes direct bij binnenkomst voor alle rondes in één keer tegelijkertijd. De prijs van een bingokaart is 1,50 euro en voor de superronde 0,75 euro. Inloop is vanaf 19.30 uur. Omstreeks 20.00 uur zal gestart worden met de eerste ronde.

zaterdag 2 oktober

The Hallelujah Project
16:00, Alblasserdam, Jozua. Bij Jozua Alblasserdam worden op zaterdag 2 oktober twee praisediensten gehouden in het kader van The Hallelujah Project. Meer info elders op deze pagina.

Zaterdagmiddagconcert in de Morgenster met Hanneke Rouw
16:00, Papendrecht, Morgenster. Hanneke Rouw verzorgt op zaterdag 2 oktober een concert in de Morgensterkerk aan de Muilwijckstraat 1 in Papendrecht. Meer info staat in een groot artikel elders in deze krant. Toegang is vrij, collecte bij uitgang.

zondag 3 oktober

Avonturen van Juf Roos en Gijs
13:30, Papendrecht, Theater De Willem. Wegens het overweldigende succes van de eerste theatershow met overal uitverkochte zalen, komt Juf Roos terug naar Theater De Willem met een nieuw avontuur. Alle kinderen vanaf 2 jaar zijn van harte welkom op zondag 3 oktober om 13.30 en 15.30 uur. Thuis kunnen zij al aan de slag met een prachtige tekening die meegenomen en misschien gebruikt wordt in de voorstelling. Reserveren kan via www.theaterdewillem.nl.

maandag 4 oktober

Kinderactiviteiten bij speeltuin De Zonnebloem
18:45, Papendrecht, De Zonnebloem. Vol enthousiasme gaan de vrijwilligers weer van start met de kinderactiviteiten bij speeltuin De Zonnebloem aan de Lisbloemstraat in Papendrecht.Vanaf maandag 27 september wordt er iedere maandagavond van 18.45 tot 19.45 uur een knutselavond georganiseerd. Kinderen vanaf groep 2 tot en met 8 zijn van harte welkom om onder leiding van de knutseljuffen mooie creaties te maken. De eigen bijdrage is voor leden 0,50 euro per avond en voor niet-leden 1 euro.Voor meer informatie: www.speeltuindezonnebloem.nl.

woensdag 6 oktober

Week van de Ontmoeting bij TOP Tennis
13:30, Papendrecht, TOP. Dit jaar vinden er verschillende activiteiten plaats in Papendrecht tijdens de Week van de Ontmoeting, die van 30 september tot 7 oktober plaatsvindt. Initiatiefnemer is Sterk Papendrecht. Op woensdag 6 oktober van 13.30 tot 16.00 uur komt de Week van de Ontmoeting naar TOP Tennis. Bezoekers gaan bewegen met sportcoach Angelique Tubbing. Er is ook een workshop herfststukjes maken met Ron’s Bloemenshop en er is koffie. Meedoen kan door een mailtje te sturen naar anita@tv-top.nl.Eigen bijdrage is 2,50 euro.

donderdag 7 oktober

Ode aan Creedence Clearwater Revival in Theater De Willem
20:15, Papendrecht, Theater De Willem. De Amerikaanse tributeband The Fortunate Sons brengt op donderdag 7 oktober in Theater De Willem in Papendrecht een ode aan Creedence Clearwater Revival, één van de populairste bands van de eind jaren zestig en begin jaren 70. Info en kaarten via www.theaterdewillem.nl.