• Forza Fietsen in Papendrecht.
• Forza Fietsen in Papendrecht. Foto: Aangeleverd

Forza Fietsen organiseert lunch in Papendrecht voor buurtbewoners

Algemeen

PAPENDRECHT • Tijdens de Week tegen Eenzaamheid2, die van 30 september tot en met 7 oktober gehouden wordt, organiseert Forza Fietsen Papendrecht een lunch voor de buurtbewoners.

In het E-bike Testcenter aan de Coornhertstraat 18 staat deze gehele week vanaf 12:00 uur lunch klaar voor twaalf personen. Aansluitend is er tijd om gezamenlijk een proefrit te maken op de e-bikes van de e-bikespecialist.

Vanaf donderdag 30 september tot en met donderdag 7 oktober wordt elke dag een lunch georganiseerd. Forza Fietsen zorgt tussen 12:00 en 14:00 uur voor lekkere broodjes, een soepje, verse jus en koffie.

Het van oorsprong Nunspeetse familiebedrijf organiseert deze lunch om buurtbewoners met elkaar in contact te brengen. “Nu Nederland weer van het slot gaat, willen we onze buurtbewoners weer met elkaar in verbinding brengen. We hopen zo de eenzaamheid te doorbreken,” aldus Laurens van Lagen, verkoopadviseur van het Forza Fietsen filiaal in Papendrecht.

Met de aansluitende proefrit die Forza Fietsen organiseert, hoopt het bedrijf dat buurtbewoners op een ontspannende, vrijblijvende manier elkaar leren kennen.

“Het mooiste zou zijn als er nieuwe connecties ontstaan. Dat is toch wat iedereen naar heeft gesnakt de afgelopen anderhalf jaar?”

Iedereen is welkom in het filiaal aan de Coornhertstraat 18: jong, oud, stellen en alleenstaanden mogen aanschuiven bij de gezamenlijke lunch. Forza Fietsen hoopt kennis te maken met heel veel nieuwe buurtbewoners.