donderdag 23 september

Charly Luske brengt Robbie Williams naar De Willem
20:15, Papendrecht, Theater De Willem. Charly Luske verzorgt op donderdag 23 september het optreden ‘Story of Robbie Williams’ in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papenrecht. Charly Luske volgt daarmee zijn vorige succesvolle show Story of George Michael op met een volgende muzikale voorstelling: Story of Robbie Williams. Want volgens Luske verdient ook deze grootheid uit de entertainmentwereld een eerbetoon. ‘Let Me Entertain You’, ‘Rock DJ’ nummers van Robbie Williams die Charly Luske op het lijf zijn geschreven. Want zingen en entertainen kan hij. The Story of Robbie Williams van Charly Luske is donderdag 23 september, om 20.15 uur, te beleven in Theater De Willem. Reserveren kan via www.theaterdewillem.nl.

vrijdag 24 september

Open atelier Keramiek G_G
13:00, Nieuw-Lekkerland, Middelweg 165. Bij Keramiek G_G van Geraldine Groenevelt aan de Middelweg 165 in Nieuw-Lekkerland wordt op vrijdag 24 september en zaterdag 25 september Open atelier gehouden. Beide dagen van 13.00 tot 17.00 uur wordt er informatie gegeven over cursussen en workshops en is er een verkoopexpositie.

zaterdag 25 september

Kleedjesmarkt op Kleyburgplein
9:30, Nieuw-Lekkerland. Op het Kleyburgplein vindt tot 12.30 uur weer een kleedjesmarkt plaats. Volwassenen en kinderen verkopen op een kleedje tweedehands spullen.

Boeken- en rommelmarkt Excelsior Papendrecht
09:30, Papendrecht, verenigingsgebouw. Op zaterdag 25 september zal Excelsior Papendrecht haar jaarlijkse boeken- en rommelmarkt houden op het plein bij het verenigingsgebouw langs de Jacob Catslaan in Papendrecht. Bij het ‘Rad van Avontuur' zijn bij elke ronde vele prijzen te winnen. De rommelmarkt wordt gecombineerd met de grootste indoor boekenmarkt van de regio. In overleg met de gemeente Papendrecht zijn de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen in verband met corona. De verkoop is van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Concert van muziekvereniging Soli Deo Gloria
16:30, Alblasserdam, Landvast. Muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam geeft zaterdagmiddag 25 september een concert in Landvast. Meer informatie staat elders op deze pagina.

Heerlijke muzikale avond met muzikant Bertolf
20:15, Papendrecht, Theater De Willem. Bertolf verzorgt op zaterdag 25 september een optreden in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht. Bertolf is een Nederlandse singer-songwriter en producent. Hij is regelmatig in het theater te bewonderen, zowel in zijn eentje als met collega's. Eerder speelde hij enkele jaren in de band van Ilse DeLange, stond hij samen met Kasper van Kooten op de planken en kennen we hem ook van de succesvolle band Her Majesty. Zaterdag 25 september, om 20.15 uur, speelt hij in Theater De Willem muziek van zijn nieuwste album Happy in Hindsight. Naast nieuwe nummers brengt hij ook liedjes van zijn vorige platen aangevuld met songs van zijn muzikale helden. Een heerlijke avond luisteren naar muziek van een begenadigd muzikant. Reserveren via www.theaterdewillem.nl. Happy in Hindsight volgt na uitermate succesvolle theatertournees met de band Her Majesty, een tournee met Kasper van Kooten en zijn beide soloprogramma's, waarin hij zich onder regie van Diederik van Vleuten ontpopte tot een zeer prettige verteller.De muzikant speelde enkele jaren in de band van Ilse DeLange, maar is inmiddels al ruim 10 jaar solo in de weer. Bertolf besloot in 2009 solo verder te gaan.