donderdag 9 september

Syb van der Ploeg brengt songs van Simon & Garfunkel in Theater De Willem
20:15, Papendrecht, Theater De Willem. Syb van der Ploeg, Maarten Peters en andere zangers komen op donderdag 9 september om 20.15 uur naar Theater De Willem en brengen daar een prachtig concert, dat een ode is aan het muzikale werk van Paul Simon en Art Garfunkel. Kaarten en meer informatie voor The Best of Simon and Garfunkel zijn verkrijgbaar via www.theaterdewillem.nl. Het complete theaterprogramma is te vinden op www.theaterdewillem.nl. Is de voorstelling uitverkocht? Geen probleem. Meld je aan voor de wachtlijst, zodra er meer versoepelingen komen zullen er extra kaarten in de verkoop gaan.

vrijdag 10 september

Molenmarkt in Kinderdijk
’s avonds, Kinderdijk, Balkengat. Op vrijdag 10 september is er weer een Molenmarkt in Kinderdijk. Dit jaar een braderie op het terrein van de speeltuin. Met kramen, kleedjesmarkt op een verlicht veld en natuurlijk oliebollen.De Molenmarkt is een bekende traditie en dat willen ze zo houden. Ondanks corona-beperkingen wordt er daarom dit jaar weer een kleine versie georganiseerd: een braderie in de speeltuin met bekende kraampjes van de jaarlijkse molenmarkt. Een natuurlijk de kleedjes van de kinderrommelmarkt. Het feest duurt van 15.30 tot 21.00 uur. De Kinderdijkse molens staan deze week alweer prachtig in het licht en wordt het dorp opgesierd met dijkmolens en gevelverlichting. Vrijdag 10 september staat het veld bij de speeltuin ’t Balkengat vol met kraampjes en kleedjes. Natuurlijk gekleurde verlichting langs het veld en natuurlijk heerlijke oliebollen, dit jaar met een vernieuwd recept. Er zijn snacks en op het terras kan men terecht voor heerlijke koffie, met Luikse wafels.

Kinderdisco Suppord in het Sportcentrum
19:00, Papendrecht, Sportcentrum. Suppord, het jeugd- en jongerenwerk in Papendrecht, organiseert op vrijdag 10 september weer een kinderdisco voor alle Papendrechtse kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Tijdens een kinderdisco kunnen de kids dansen op de muziek van de vaste dj’s Kristian & Yaro en meedoen aan diverse leuke spelletjes, zoals danswedstrijd en limbo (waarbij kleine prijsjes te winnen zijn).De kinderdisco start om 19.00 uur en is om 21.00 uur weer afgelopen. De disco vindt plaats naast de horeca-ruimte in het Sportcentrum in Papendrecht. Ouders mogen vanwege de coronaregels niet mee naar binnen. Verder worden alle kids geregistreerd met hun naam, adres, telefoonnummer ouders/verzorgers bij binnenkomst (graag deze gegevens meegeven op een papiertje).De entree bedraagt 2 euro per kind. Meer info op www.suppord.nl.

zaterdag 11 september

Muzikale, bonte energie-boost van VET Kindercabaret in De Willem
14:30, Papendrecht, Theater De Willem. Bij Theater De Willem kunnen ze niet wachten om ook de jongste bezoekers weer te verwelkomen en de magie van theater te laten ervaren. Daarom heeft het Papendrechts theater ook dit jaar weer een fantastisch aanbod voor de kleintjes. Om te beginnen komt VET Kindercabaret naar het theater; echt cabaret met VETte herkenbare liedjes en sketches speciaal voor iedereen vanaf 5 jaar. Kom lachen om jezelf, om elkaar en om hele herkenbare of absurde dingen. VET Kindercabaret is zaterdag 11 september, om 14.30 uur, te zien in Theater De Willem.VET neemt de kinderen mee naar een magische rommelzolder waarin niets moet, maar vooral heel veel mag. Voor meer info, kaartverkoop en het complete theaterprogramma: www.theaterdewillem.nl.