Afbeelding
Foto: Lukas Gojda - nl.123rf.com

Volksuniversiteit Papendrecht begint weer

Algemeen

PAPENDRECHT • Er worden nog een paar leuke zomercursussen tekenen en keramiek gegeven bij de Volksuniversiteit Papendrecht, maar vanaf de laatste week september en eerste week oktober starten het nieuwe seizoen.

Dit jaar is er helaas geen Open Dag en vervalt ook de vroegboekkorting van 5%. De Volksuniversiteit hoopt natuurlijk dat dit mensen niet belemmert om zich in te schrijven voor een cursus.

De talen beginnen bijna allemaal de eerste week van oktober, met dit jaar als primeur een cursus Japans en Deens.

Wie vragen heeft voor een taaldocent, kan dat telefonisch doen, maar belangstellenden kunnen zich ook aanmelden voor een kort live-gesprek met een taaldocent. Dit gesprek kan plaatsvinden op zaterdag 25 september op de VU en men kan zich hiervoor aanmelden tot zaterdag 18 september door een mail naar de VU te sturen. Alle taalcursisten die vorig jaar hadden ingeschreven en die zich voor komend seizoen opnieuw willen inschrijven ontvangen het cursusgeld voor de 5 of 6 lessen die ze hebben gehad nu als korting op het inschrijfgeld voor het komend jaar. Deze aanbieding is alleen komend seizoen van toepassing.

Bekende en nieuwe cursussen voor het komend seizoen staan reeds op de website, maar er komen ook nog regelmatig nieuwe cursussen bij. Voor informatie kan men kijken op de website www.vupapendrecht.nl of mailen naar info@vupapendrecht.nl.