• De drie prijsiwnnaars Lieke, Saar en Sjanne (v.l.n.r.).
• De drie prijsiwnnaars Lieke, Saar en Sjanne (v.l.n.r.). Foto: Aangeleverd

Prijzen voor de mooiste kleurplaten

papendrecht • Lieke, Saar en Sjanne hebben onlangs hun prijzen in ontvangst genomen van de kleurplatenwedstrijd die rondom Koningsdag in Papendrecht gehouden was.

Ook dit jaar was Koningsdag 2021 nog een keer anders dan we gewend zijn. Geen volle straten met gezellige kraampjes, muziek en vooral veel publiek. Het Oranje Comité Papendrecht heeft binnen de geldende coronavoorschriften toch een leuk en actief programma voor jong en oud kunnen opzetten. Ingeschreven kon worden op één van de routes van de Tasty Walk waarbij, naast een leuke wandeling, ook de lokale horeca werd gesteund. Door heel Papendrecht waren er verrassende mobiele en muzikale acts die zorgden voor feestelijke gezelligheid.


Door het Oranje Comité Papendrecht was het programma gecommuniceerd via de speciaal opgemaakte Oranje Krant en via de website. Met het oplossen van één van de twee puzzelwandelroutes uit de krant vielen cadeaubonnen te winnen. Verder was er een leuke kleurplaat opgenomen die kinderen konden inleveren in de speciale Koningsbrievenbus in woonzorgcentrum De Markt.

Er zijn vele prachtige kleurplaten ingeleverd en het Oranje Comité Papendrecht heeft drie bewoonsters van De Markt bereid gevonden om de winnaars uit de inzendingen te kiezen. De prijswinnaars van de kleurplaten wedstrijd zijn, (van links naar rechts op de foto): Lieke, Saar en Sjanne.


Uit de vele goede inzendingen van de puzzelwandelroute zijn drie winnaars getrokken die hun prijs inmiddels in ontvangst hebben genomen.