Afbeelding
Foto:

Avondvierdaagse gaat door in aangepaste vorm

alblasserdam • Doordat de huidige corona besmettingscijfers er gunstig uitzien, ziet het bestuur van Stichting Avond 4 Daagse in Alblasserdam mogelijkheden om de avondvierdaagse aangepast door te laten gaan van 6 tot 9 september.

Omdat het bestuur afhankelijk is van alle versoepelingen, of misschien juist weer opgelegde restricties, is er nu al gekozen voor een aantal aanpassingen. Zo zal er dit jaar geen 10 km gelopen worden en is de starttijd voor zowel de 2,5 km als voor de 5 km van 18:00 tot 19:00 uur.


Niet teveel op één plek

“Wij hopen hiermee de doorstroom van de wandelaars bij controle- en uitdeelposten te verbeteren zodat er niet te veel mensen op één plek komen te staan”, aldus het bestuur van de Avond 4 Daagse.

Ook zal de slotavond er iets anders uitzien. Hoe dat gaat worden, is ook voor het bestuur nog even een vraag omdat ook dat afhankelijk is van de eventuele beperkingen/versoepelingen.


De ontwikkelingen en nieuwtjes volgen van de avondvierdaagse in Alblasserdam kan via de socials: www.avd-alblasserdam.nl, www.facebook.com/avond4daagsealblasserdam of op Twitter: www.twitter.com/a4alblasserdam.


Om een evenement als de avondvierdaagse te laten slagen, is men nog op zoek naar vrijwilligers. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar a4d-alblasserdam@hotmail.com.