• Bailey de Regt in actie.
• Bailey de Regt in actie. Foto: Aangeleverd

Freestyle voetbalschool Papendrecht

papendrecht • Op zondag 30 mei gaat de eerste freestyle voetbalschool van Zuid-Holland van start in Papendrecht.

Onder de naam FRØST zal football freestyler Bailey de Regt iedere zondag van 14:00 tot 15:00 uur aan de slag gaan met jongeren van acht tot en met vijftien jaar.


Student en voetballer

Papendrechter Bailey de Regt is één van de beste freestyle voetballers van Nederland, eigenaar van Bailey Freestyle en student psychologie aan de Erasmus Universiteit. Hij leert de deelnemers de tofste skills aan met een bal en ontwikkelt tegelijkertijd creativiteit, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen.


Freestyle voetbal is een combinatie van sport en kunst. Controle over de bal staat centraal en je gebruikt je hele lichaam om de tofste en meest spectaculaire trucs uit te voeren.


Uitlaatklep

Deze sport kan ook echt een uitlaatklep zijn: het is de sporter en de bal. De sporter is degene die bepaalt wat, wanneer en hoe hij of zij wil trainen. Bailey belooft deelnemers dat ze al gauw een 'ultiem gevoel van vrijheid' zullen ervaren.


Iedere freestyler ontwikkelt een unieke stijl; dat is het gevolg van eigen keuzes. FRØST heeft als missie om jongeren te begeleiden bij het vinden van hun eigen stijl.


Meer informatie over de trainingen is te vinden op de website:


q www.baileyfreestyle.com/academy