Nieuw album van Frank de Boer en Alfredo Romero

papendrecht • De muzikanten Alfredo Romero uit Texas en Frank de Boer uit Papendrecht waren het afgelopen jaar door een oceaan en corona van elkaar gescheiden, maar zijn er desondanks in geslaagd een nieuw album uit te brengen: One Day at a Time.

Het duo maakt al sinds 1979 samen muziek. Frank zong in de band Crossfire van Alfredo. Later gingen ze ieder hun eigen muzikale weg, maar in de jaren tachtig begonnen ze opnieuw samen muziek te maken. Dat deden ze eerst onder de naam Easy Beats, later onder de naam Banda Pasion, totdat Alfredo in 1998 naar Amerika emigreerde.

Ondanks de afstand slaagde het duo erin een nieuw album uit te brengen. One Day at a Time bevat elf eigen songs: smooth latin pop music. Het albus is verkrijgbaar vanaf 7 juni op cd (alleen in Nederland bij Zipp Mode in Papendrecht en Velvet Music in Dordrecht) en digitaal te beluisteren op Spotify, Apple Music, Amazon en I-tunes. De release van One Day at a Time vindt plaats op 6 juni in een speciale radio-uitzending van Back to the Roots en is op Papendrecht FM/worldwide te beluisteren via www.rtvpapendrecht, tussen 17.00 en 18.00 uur. De uitzending zal ook via de Facebookpagina van Banda Pasion 2.0 live te zien zijn. Met onder andere interviews met Frank en Alfredo en de bekendmaking van de winnaars van de prijsvraag (gesigneerde cd’s). Voor meer informatie: www.facebook.com/bandapasion2.0


Uitstel receptie Drechtstreek

papendrecht • Bestuur en jubileumcommissie van het 75-jarige Drechtstreek hebben besloten de jubileumledenavond en de jubileumreceptie, die voor de maand juli gepland stonden, uit te stellen vanwege de onzekerheid rond de coronaversoepelingen. De officiële aftrap van het jubileumjaar op 1 juli zal nu naar alle waarschijnlijkheid in klein comité plaatsvinden. De jubileumledenavond schuift door naar donderdag 2 september en de receptie voor genodigden naar vrijdag 3 september. De voor zaterdag 3 juli geplande jubileumjeugddag gaat wel door.